Horvátország egész évben

ŐSZ HORVÁTORSZÁGBANHa eddig netán azt gondoltad, hogy az Adrián augusztus végéig tart a strandszezon, akkor komoly tévhitben élsz!
A kora őszi (szeptember, október eleje.) hetekben a víz még nyári, 23-24 C-os hőmérsékletével csábít, míg a levegő hőmérséklete napközben kellemes 20-25 fok körül mozog.

Az utószezoni nyaralás a legtöbbek számára pihentetőbb, mint a főszezoni – nem fenyeget végre a tikkasztó hőség, nincsenek dugók az utakon, és végre a strandokon sem kell órákig keresgélni szabad helyet a matracnak… A kávézók, éttermek ugyanakkor még késő estig nyitva vannak, a hajók és a kompok szintén közlekednek, a sok kis galéria, múzeum, műemlék, nemzeti park és egyéb látványosság pedig ugyanolyan érdekes, mint főszezonban.
Napozáskor nem fenyeget végre a leégés veszélye, a kellemes, 23-24 fokos tengervízben pedig szinte órákig lubickolhatunk.
A profi horgászok tudják, hogy ilyenkor a legérdemesebb polipra és tintahalra „vadászni”.

Ahogy múlik a nyár, sokszor visszakívánkozunk egykori nyaralásunk helyszínére. Szeretnénk még egy kicsit látni a tengert, egy tengeri herkentyűkből készült vacsorát enni egy pohár bor vagy pár korsó sör társaságában. Szeretnénk még egy kicsit sétálni a kikötői mólón, a kedvenc tengerparti városunkban, a sikátorokban, egy kicsit nézegetni a kirakatokat és forró csokizni meg süteményt enni egy cukrászdában.

Mit tudunk ősszel csinálni Horvátországban?

Kirándulni, várost nézni, és mindazt, amit a nyári nagy tömegben csak kínlódva lehetett megoldani.

Továbbá ilyenkor nagyon kedvező feltételekkel tudunk olyan helyekre is bejutni, ahova nyáron nem. Ősszel is sok-sok programmal vár a horvát tengerpart. Nagyon sok helyen őszi, szüreti programokat szerveznek.
Számos borünnep van kora ősszel Zadarban és környékén.
Még mielőtt teljesen ellustulnánk, érdemes felvenni a túracipőnket egy üveg teát magunkhoz venni és elindulni túrázni a környéken.

Ősszel teljesen más színt mutat a tenger, mint nyáron. Nyáron sokszor mélyen be lehet látni a tengerbe és, ha kicsi színeltérések is vannak, de egységesnek tűnik a tenger vize. Ősszel teljesen más színű a tenger. A partszakasz mellett egy nagyon világos sávot lehet felfedezni, olyan egészen világoskéket, majd egy mélykék, egészen sötétes vonulat követi a világos kék peremet.


Az egész természet összhatása más ősszel, mint nyáron. Nyáron a türkizkék tenger mögött zöldellő növényzet, illetve a sárgás sziklák látszódnak. Ősszel a tenger sötétebb, a háttérben pedig sárgás-bordós, néhol zöldes az őszi lombkorona. Sokszor feltűnik a háttérben a hegyekben a tél jelképe, a hófödte hegycsúcsok.

Viren ez garantált. Csodálatos!

Ezeket egybevéve, ha lehetőségünk van rá, ősszel is válasszuk Horvátországot és töltődjünk fel az őszi programok adta energiával. Kicsit hasonló érzés, mint itthon, de kicsit nagyon nem. A tenger, a színek és az ízvilág egy teljesen új arcát ismertetik meg velünk.

…..csomagolás, és irány a tenger! 

Horvátország télen

Ki ne ismerné és szeretné déli szomszédunk gazdag természeti csodáit!? – de kevesen gondolnánk arra, hogy úticélunkká válaszuk a téli hónapok alatt.

Vitathatatlanul Horvátország legnagyobb vonzereje a csodálatosan szép tengerpartjában rejlik, mégis érdemes megismerni a tél varázsát is a Plitvicei-Tavaknál.

Bár többségünk nem szereti a nagy hideget, azonban nem fogjuk megbánni, ha vállalunk egy kis didergést. A megfagyott vízesések látványa ugyanis, olyan élményekkel gazdagít bennünket, amelyek nem adatnak meg a nyáron erre utazóknak.
Plitvice és környéke többnyire nyáron rendkívül vonzó, hiszen forróság van, hűvös víz csordogál, üde zöld a táj.
Az Ősz beálltával átalakul, és megmutatja legpompásabb színeit. Az őszi színorgia után lehullnak a levelek, nem marad más csak a táj színek nélkül. Ilyenkor sokan elfelejtjük a Parkot és környékét, pedig egy hatalmas csoda vár ránk ott, télen is. A csípős hideg hatására, a vízesések befagynak, és felülmúlhatatlan látvánnyal ajándékoznak meg bennünket.


Természetesen a karácsonyt és a szilvesztert is bátran ajánljuk, mert más szemszögből ismerik meg a sziget (Vir) tengerpartját.

Ilyenkor a szigetre (Vir) rá sem ismer az a turista, aki csak nyáron szokott a szigetre jönni. Nincs tömeg, nyüzsgés, csak a nyugalom és a háttérben a festői hegyek, hóval borítva.


Miért hagynád ki? Kalandra fel! 

Ajánlott bejegyzések

Miért nálunk foglalj?

Miért válaszd a Deme mobile homes-t?

Van 7 érvünk a Deme mobile homes mellett! 
 
1️⃣ Személyesen várunk a helyszínen, mikor megérkezel. 
A nyaralás teljes ideje alatt a közelben vagyunk. Mi nem csak a kulcsokat adjuk át, hanem a teljes szezonban itt lakunk, így bármilyen kérdés esetén a helyszínen, magyar nyelven kapsz tájékoztatást. Nyaralás alatt végig számíthatsz ránk. Tulajdonosként , és üzemeltetőként személyesen intézkedünk, így minden problémára, kérdésre gyorsan, a helyszínen várhatsz megoldást.
 
2️⃣ Fotógarancia és részletes leírások. 
Tudjuk, milyen bosszúságot okoz, amikor csak a helyszínen derül ki, hogy a part valójában fél órára van gyalog, vagy nem a képen látható mobilházban kapsz szállást. Minden információért (fotók, leírások, videók), amit ezen a honlapon találsz, felelősséget vállalunk. Kizárólag a helyszínen készített, valós fotókat teszünk fel az oldalra. Biztos lehetsz abban, hogy abban a mobilházban fogsz szállást kapni, amelyiket lefoglaltad és minden információ megfelel a valóságnak.
 
3️⃣ Minden mobilházhoz különálló, nagy terasz tartozik. 
Esténként nagyszerű kiülni a családdal a kellemes, enyhe időben naplemente után. Azonban zavaró lehet, ha idegenekkel kell osztozni közös teraszon, vagy a másik vendég könnyen átlát Önhöz. Minden egyes mobilházhoz különálló, saját terasz tartozik, ahol mindenki elfér kényelmesen.
 
4️⃣ Igényesen kialakított, teljesen felszerelt, tiszta mobilházak várnak. 
A vendégeink egy hazai színvonalas lakás komfortját élvezhetik – ezért még több száz kilométerre az otthonuktól sem kell lemondaniuk a kényelemről. A konyhában minden megtalálható, ami főzéshez-sütéshez szükséges. A mobilházakban WiFi is ki van építve. Neked csak ágyneműhuzatot, törölközőt kell hoznod. Az önellátáshoz minden felszerelés rendelkezésre áll, akár az mobilházban, akár kint a teraszon szeretnél sütni-főzni.
 
5️⃣ Házi kedvenc is hozható. 
Mivel mi is szeretjük a házi kedvenceket, és tudjuk milyen nehéz szállást találni egy házi kedvenccel. Ezért is van az hogy nálunk ez lehetséges (természetesen csak, ha szobatiszta és sajnos nem mindegyik mobilházunkba)
 
6️⃣ Árgarancia.
Nem kell aggódnod azért, hogy drágább lesz az utazásod, mint ahogy tervezted. Mert a feltüntetett árakon kívül nincs más rejtett költség.
 
7️⃣ Vizi sporteszköz bérlés
Lehetőség van a vendégeinknek bérelni gumicsónakot, motorcsónakot, SUPot, és Jet Skit is.
Tovább olvasok

7 érvünk

Van 7 érvünk a Deme apartments mellett!

 
1. Személyesen várunk a helyszínen, mikor megérkezel. 
A nyaralás teljes ideje alatt a közelben vagyunk. Mi nem csak a kulcsokat adjuk át, hanem a teljes szezonban a szigeten lakunk, így bármilyen kérdés esetén a helyszínen, magyar nyelven kapsz tájékoztatást. Nyaralás alatt végig számíthatsz ránk. Tulajdonosként személyesen intézkedünk, így minden problémára, kérdésre gyorsan, a helyszínen várhatsz megoldást.
 
2. Fotógarancia és részletes leírások. 
Tudjuk, milyen bosszúságot okoz, amikor csak a helyszínen derül ki, hogy a part valójában fél órára van gyalog, vagy nem a képen látható apartmanban kapsz szállást. Minden információért (fotók, leírások, videók), amit ezen a honlapon találsz, felelősséget vállalunk. Kizárólag a helyszínen készített, valós fotókat teszünk fel az oldalra. Biztos lehetsz abban, hogy abban az apartmanban fogsz szállást kapni, amelyiket lefoglaltad és minden információ megfelel a valóságnak.
 
3. Minden apartmanhoz különálló, nagy terasz tartozik. 
Esténként nagyszerű kiülni a családdal a kellemes, enyhe időben naplemente után. Azonban zavaró lehet, ha idegenekkel kell osztozni közös teraszon, vagy a másik vendég könnyen átlát Önhöz. Minden egyes apartmanunkhoz különálló, saját terasz tartozik, ahol mindenki elfér kényelmesen.
 
4. Igényesen kialakított, teljesen felszerelt, tágas apartmanok várnak. 
A vendégeink egy hazai színvonalas lakás komfortját élvezhetik – ezért még több száz kilométerre az otthonuktól sem kell lemondaniuk a kényelemről. A konyhában minden megtalálható, ami főzéshez-sütéshez szükséges. Az apartmanokban WiFi (nem mindegyik apartmanunkban.) is ki van építve. Neked csak ágyneműhuzatot, törölközőt kell hoznod. Az önellátáshoz minden felszerelés rendelkezésre áll, akár az apartmanban, akár kint az udvaron szeretnél sütni-főzni.
 
5. Házi kedvenc is hozható. 
Mivel mi is szeretjük a házi kedvenceket, és tudjuk milyen nehéz szállást találni egy házi kedvenccel. Ezért is van az hogy nálunk ez lehetséges (természetesen csak, ha szobatiszta és sajnos nem mindegyik apartmanunkba)
 
6. Árgarancia.
Nem kell aggódnod azért, hogy drágább lesz az utazásod, mint ahogy tervezted. Mert a feltüntetett árakon kívül nincs más rejtett költség.
 
7. Mobilház 
2019-es szezontó a mobilház/kemping kedvelőknek is van már ajánlatunk, mivel több, mint 50 db bérelhető mobilházunk is van.
 
8. Referencia
2004 óta foglalkozunk szállásközvetítéssel, és ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, amit arra használunk, hogy a hozzánk érkező vendégek a lehető legjobban érezzék magukat nálunk.
 
9. Teljes ellátás
2024 évtől minden szállásunkon kérhető az „all inclusive” ellátás.
 
10. Megújul honlap
Megújult honlapunkon egyszerűen megtalálod a számodra legmegfelelőbb szállást. Csak add meg mikor szeretnél jönni és távozni, és a honlapunk listázza a szabad szállásokat a kért időben. Természetesen szűkítheted is a keresést igényednek megfelelően.
Tovább olvasok

Vir sziget

Miért éppen VIR szigeten foglalj szállást?

 
7 érvünk is van amiért Vir szigeten érdemes szállást foglalnod!
 
1️⃣ Közel van
Vir sziget Budapestről mindössze 6 óra alatt kényelmesen elérhető autópályán – ha hajnalban elindulsz, kora délután már fürödhetsz is a tengerben.
 
2️⃣ Híd vezet a szigetre – nem kell a kompra várnod
Vir szigetre éjjel-nappal ingyenesen használható híd vezet. Ha itt nyaralsz, nem kell kompra várnod a tűző napon órákon keresztül. Ha fel akarod fedezni a környéket, akkor se vagy a komp menetidejéhez kötve, bármikor elindulhatsz.
 
3️⃣ Másfél órányi távolságon belül számtalan látnivalót találsz
Vir sziget Dalmácia középső részén fekszik, pont olyan helyen, ahol kényelmesen, legfeljebb másfél óra utazásra elérhetőek Horvátország szebbnél szebb nemzeti parkjai.
 
4️⃣ Vir szigeten és a környéken találhatók Horvátországban egyedülálló, valóban HOMOKOS strandok
Vir szigeten és a környéken valóban finom homokú, lassan mélyülő strandokat találsz, amelyek ajánlottak pl. kisgyermekes családoknak is. A sziget keleti csücskétől található Horvátország leghosszabb egybefüggő homokos partszakasza. A strand valóban finom homokos és lassan mélyül, így nem ér a helyszínen meglepetés azért, mert a gyönyörű légifotón mesésnek tűnő strand a valóságban apró kavicsos vagy köves, ráadásul rengetegen vannak.
 
5️⃣ Kristálytiszta tenger
Vir sziget partszakasza nagyrészt sziklás-köves, ezért a homokos strandok mellet megtalálhatóak a kristálytiszta köves-kavicsos strandok is, amelyek felejthetetlen élményt nyújtanak az úszás, búvárkodás kedvelőinek.
 
6️⃣ A szigeten rejtett homokos öblöket is találsz – elkerülheted a zsúfolt strandokat
A sziget csendes, rejtett öblökben gazdag – ha kisgyermekkel utazol érdemes felkeresned ezeket a lakott területektől kissé kívül eső partszakaszokat. Leginkább azoknak ajánljuk, akik a zajos, zsúfolt strandok helyett szívesebben töltik el a napot csendes helyen, a lakott területektől távolabb.
 
7️⃣ Aktív pihenési lehetőség. (Hajózás, gumicsónak, SUP, és Jet Ski)
Apartmanjainknál ezekre a vizi eszközökre van bérlésre lehetőség!
Vir sziget tagolt és rendkívül változatos partszakasza, a környék kis lakatlan szigetei nagyszerű lehetőséget kínál egy hajóval történő felfedezésre.
A szigeten számtalan olyan eldugott öböl van, amit igazából ezekkel a vizi sporteszközökkel a legegyszerűbb felkeresn
Tovább olvasok

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre

Keresés

2024 július

 • hét
 • ked
 • sze
 • csü
 • pén
 • szo
 • vas
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

2024 augusztus

 • hét
 • ked
 • sze
 • csü
 • pén
 • szo
 • vas
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Méret
Felszereltség
Felszerelés

Szálláshelyek összehasonlítása

Összehasonlítás