Horvátország a szenvedélyünk!


Kristálytiszta levegő, tenger, napfény = Egészség!

A horvát Adrián ez majdnem mindenütt megvan, de a klíma - orvosi dokumentumok szerint - igazoltan egyedülálló a zadari szigetvilághoz tartozó Vir szigeten.

Központja, Vir városka mindig friss levegőjét annak köszönheti, hogy a 2000 méter magas Velebit hegység arrafelé már lankás nyúlványain átgurul a tiszta légáramlat, ami a tengerből fölszippantott sós, jódos levegőt szállítja a szigetre, ezért az orvosok különösen az asztmás és más légzőszervi panaszokkal küszködőknek ajánlják ezt a vidéket.

A tengeri só csodálatos előnyei:

A természetes tengeri só nagyon egészséges és gyógyító tulajdonságai vannak, de mielőtt erről beszélünk, tudnod kell, hogy ez a só a természetes sós vizek párolgási folyamati közben jön létre, ez az egyetlen olyan eljárás, amivel az összes jótékony hatású vitamin megmarad benne. 
A több mint 80 elemből álló összetétele miatt csodás hatással van az egészségre, bőrre és hajra…

A legnagyobb különbség a tengeri só és az étkezési asztali só közt, hogy az asztali sót 650 fokon szárítják, így megváltozik a kémiai szerkezete, így nem tartalmazza többé a fontos elemeket és ásványi anyagokat.

A tengeri só nátrium-kloriddal, kb 80 különböző nyomelemet tartalmaz, mint például a kálium, a magnézium és a mangán, így csodákat tesz az egészséggel, bőrrel és a hajjal is.

A tengeri sónak lúgosító hatása van, segít a sav-bázis egyensúly fent tartásában a szervezetnek, így kiküszöböli a halálos betegségek kockázatát.

Erősíti az immunrendszert, így a testet ellenállóbbá teszi a különböző autoimmun betegségekkel szemben, mint például az influenza, allergia és hasonlók.

Jelentős hatással van a szív- és érrendszerre. A tudósok kimutatták, hogy a vízben oldott tengeri só rendszeres fogyasztása jelentősen csökkenti a rossz koleszterin szintet. 
Optimális szinten tartja a vérnyomást, és normalizálja szabálytalan szívverést.

A metabolikus rendellenességeket, mint például a cukorbetegség, sikeresen lehet kezelni a tengeri sóval, mert segít csökkenteni a vércukorszintet.

A nátrium több mint 20 százaléka testünkben lévő csontokban halmozódik fel. Tengeri só diétával el lehet kerülni a csontritkulást.

Tengeri só szintén hasznos a légutaknak is, az ásványi anyagok és nyomelemek, szerkezeti részei tengeri algát tartalmaznak, mely segíti helyreállítani a nyálkahártyát. 
A tengervíz van egy enyhe fertőtlenítő és antibakteriális hatása, ami ami a kálcium és magnézium ionoknak köszönhető.

Egy jó kálium forrás (ami megkönnyíti az izomrostok működését), így a tengeri só hasznos görcsök esetén is.

Tengeri sót természetes vértisztítónak tartják. Nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz, amely antioxidánsként működik, és elpusztítja a szabad gyököket. A magnézium lehetővé teszi az antioxidánsok hatékony működését. 
Tehát a tengeri só segít méregteleníteni és elnyeli a mérgező anyagokat.

A több toxint kihúz a szervezetből, a bőrt puhábbá és egészségesebbé teszi. A tengeri sós fürdés javítja a bőr szerkezetét. Egy ilyen fürdő serkenti a bőrt és a kötőszöveteket, feszesebbé és simábbá teszi a bőrt.

A tengeri só tele van létfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal . Ezek a tápanyagok javíthatják a sejtek anyagcseréjét (anyag és energia között), hidratálva tartják a szöveteket, serkentik a vérkeringést, növelik a sejtmembrán erejét.

A kálcium segít kitisztítani az eltömődött pólusokat.

A tengeri só ideális a bőr göbösödése ellen, eltávolítja az elhalt hámsejteket.

Természetes gyógymód a zsíros hajra. Felszívja a felesleges olajat, gyönyörűvé teszi a hajat.

Remekül harcol a korpásodás ellen is, megakadályozza a fejbőr kiszáradását.

Többek között ezért is érdemes bennünket választani! 

Feliratkozás a VIP listára

Miért jó ha feliratkozom a VIP listára?

- mert elsőnek értesülök akciós szállásokról

- mert elsőnek értesülök az új szállásokról

- mert elsőnek értesülök akcós szolgáltatásokról

- mert elsőnek értesülök az új szolgáltatásokról

- mert elsőnek értesülök minden demeapartments-es újdonságról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 

Google translate

 

 
 
 
free counters