Horvátország a szenvedélyünk!

A nyaralás alapos előkészületet, utánajárást, felkészülést igényel és jó ha mindezekre elegendő idő jut.

Kapkodást, sietséget lehet a korai szállásfoglalással elkerülni így nemcsak a nyaralás hanem a készülődés is nyugodtan telik.

Év elején úgy tűnik hogy messze még a nyár. Éppen ezt érdemes kihasználni, mert a szálláshelyüket időben lefoglaló vendégek számos előnyt élveznek.

Ha többen szeretnétek együtt nyaralni, azonos időre kell kivenni a szabadságokat. Erre akkor van a legjobb esély ha már hónapokkal indulás előtt megállapodtok a munkahelyen a nyári szabadság pontos dátumáról.

Ha idén egy igazi családi-baráti nyaralást terveztek, érdemes télen foglalni, mert így a hely már biztos és a szabadságokat is jó eséllyel össze lehet hangolni. Nem kell sietni, van elég idő az indulásig mindent átbeszélni, megtervezni.

Ha többen jöttök szerencsés ha egymás melletti apartmanokban tudtok szállást foglalni, erre a legtöbb esély télen van mert ilyenkor még több a szabad hely így lehet válogatni az apartmanok közt.

Akiknek fontos hogy a tenger látványában gyönyörködhessenek a teraszról (vagy akár közvetlenül a szobából, az ágyon ülve), azoknak a vendégeinknek is érdemes időben foglalni. A panorámás apartmanok telnek meg leghamarabb, akik a legszebb fekvésű apartmanokat szeretnék lefoglalni ilyenkor télen vagy tavasszal még megtehetik.

Akik többször jártak már nálunk és van egy kedvenc apartman amit idén is szeretnétek lefoglalni, akkor is érdemes a téli hónapokra időzíteni a foglalást.


Mire vársz még? 

Feliratkozás a VIP listára

Miért jó ha feliratkozom a VIP listára?

- mert elsőnek értesülök akciós szállásokról

- mert elsőnek értesülök az új szállásokról

- mert elsőnek értesülök akcós szolgáltatásokról

- mert elsőnek értesülök az új szolgáltatásokról

- mert elsőnek értesülök minden demeapartments-es újdonságról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 

Google translate

 

 
 
 
free counters