Horvátország a szenvedélyünk!

Köszönjük, hogy minket választottál! 

Kérjük mielőtt elküldenéd a foglalásod győződj meg arról, hogy a lefoglalni kívánt időpontban az apartman szabad-e. A foglaltsági táblázathoz kattints a képre!

Az űrlap beérkezését követően küldjük ki az apartmanfoglaláshoz a díjbekérőt. A foglalás, amennyiben szabad a kért időpont, akkor a rendszerünk az általad kért időpontott előfoglaltnak jelzi, majd a foglalási díj beérkezését követően lesz a foglalásod végleges.

Amennyiben már foglalt időpontotra küldted be a foglalási kérelmed, ez esetben 24 órán belül felveszük veled a kapcsolatott az általad megadott elérhetőségeken!

Figyelem! 
Jelentkezésed követően a megadott számlázási címre állítunk ki díjbekérőt, majd teljesítés után küldjük a befizetésről szóló igazolást (voucher)! Amennyiben a díjbekérő kézhezvételétől számított 5 naptári napon belül nem érkezik be a befizetés, érvénytelenné válik a foglalás.

Ezért, ha eurós számlaszámra történik az utalás, vedd figyelembe, hogy 2-3 nap is lehet mire a számlánkra megérkezik az utalt összeg, ha van rá mód vagy a banktól kapot igazolást vagy csak a lefotózott bizonylatott küld el nekünk.  Vagy ha bármiféle oka van az időcsúszásnak, időbe jelezd, hogy a foglalt időpontod ne legyen felszabadítva!

Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot az apartman foglaláshoz!

 
/fő (felnőtt, 6 év felett)
/fő (gyerek, 6 év alatt)
(Nem mindegyik apartmanunkba hozható házi kedvenc!)
garnitúra
(Apartmanonként mindenből 1db-ot tudunk biztosítani.)

Feliratkozás a VIP listára

Miért jó ha feliratkozom a VIP listára?

- mert elsőnek értesülök akciós szállásokról

- mert elsőnek értesülök az új szállásokról

- mert elsőnek értesülök akcós szolgáltatásokról

- mert elsőnek értesülök az új szolgáltatásokról

- mert elsőnek értesülök minden demeapartments-es újdonságról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 

Google translate

 

 
 
 
free counters