Horvátország a szenvedélyünk!

1. Közel van

  • Vir sziget Budapestről mindössze 6 óra alatt kényelmesen elérhető autópályán - ha hajnalban elindulsz, kora délután már fürödhetsz is a tengerben.

2. Híd vezet a szigetre - nem kell a kompra várnod

  • Vir szigetre éjjel-nappal ingyenesen használható híd vezet. Ha itt nyaralsz, nem kell kompra várnod a tűző napon órákon keresztül. Ha fel akarod fedezni a környéket, akkor se vagy a komp menetidejéhez kötve, bármikor elindulhatsz.

3. Másfél órányi távolságon belül számtalan látnivalót találsz

  • Vir sziget Dalmácia középső részén fekszik, pont olyan helyen, ahol kényelmesen, legfeljebb másfél óra utazásra elérhetőek Horvátország szebbnél szebb nemzeti parkjai.

4. Vir szigeten és a környékén találhatóak Horvátország egyedülálló, valóban HOMOKOS strandjai

  • Vir szigeten és a környéken valóban finom homokú, lassan mélyülő strandokat találsz, amelyek ajánlottak pl. kisgyermekes családoknak is. A sziget keleti csücskétől található Horvátország leghosszabb egybefüggő homokos partszakasza. A strand valóban finom homokos és lassan mélyül, így nem ér a helyszínen meglepetés azért, mert a gyönyörű légifotón mesésnek tűnő strand a valóságban apró kavicsos vagy köves, ráadásul rengetegen vannak.

5. Kristálytiszta tenger

  • Vir sziget partszakasza nagyrészt sziklás-köves, ezért a homokos strandok mellet megtalálhatóak a kristálytiszta köves-kavicsos strandok is, amelyek felejthetetlen élményt nyújtanak az úszás, búvárkodás kedvelőinek.

6. A szigeten rejtett homokos öblöket is találsz - elkerülheted a zsúfolt strandokat

  • A sziget csendes, rejtett öblökben gazdag - ha kisgyermekkel utazol érdemes felkeresned ezeket a lakott területektől kissé kívül eső partszakaszokat. Leginkább azoknak ajánljuk, akik a zajos, zsúfolt strandok helyett szívesebben töltik el a napot csendes helyen, a lakott területektől távolabb.

7. Hajózási és kerépározási lehetőség

  • Apartmanjainknál van lehetőség gumicsónak ill. kerékpár bérlésre is! 
  • Vir sziget tagolt és rendkívül változatos partszakasza, a környék kis lakatlan szigetei nagyszerű lehetőséget kínál egy hajóval történő felfedezésre.
  • A szigeten számtalan olyan eldugot öböl van, amit igazából, ha nem csónakkal, akkor kerékpárral a legegyszerűbb felkeresni. Na meg persze azért is ideális a sziget kerékpározásra, mert nincsek nagy szintkülönbésgek ill. számtalan kerékpárút van a szigeten. 

Feliratkozás a VIP listára

Miért jó ha feliratkozom a VIP listára?

- mert elsőnek értesülök akciós szállásokról

- mert elsőnek értesülök az új szállásokról

- mert elsőnek értesülök akcós szolgáltatásokról

- mert elsőnek értesülök az új szolgáltatásokról

- mert elsőnek értesülök minden demeapartments-es újdonságról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 

Google translate

 

 
 
 
free counters